Proiecte

Bucuria de a fi

În cadrul Festivalului de Film și Teatru Turda 2021, prin colaborare cu membrii și voluntarii Asociației Potaissa Art, vizitatorii Salinei Turda pot experimenta “Bucuria de a fi” alături de statui vivante care vor întruchipa gladiatorii de odinioară și minerii anului 1271.

Statui Vivante

Ziua Nationala a Culturii
Asociația Potaissa Art prezentă la Turda!
Membrii asociatiei i-au intruchipat pe: Mihai Eminescu-Dan Cservenecz; Ion Luca Caragiale-Dragos Pleșa; Mihail Sadoveanu-Tudor Dudu Mester; Nichita Stanescu-Tudor PJ.

Arta Este Despre Oameni

Expoziție caritabilă dedicată lui Horațiu Lazăr. Acesta a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. În acest moment, Horațiu are nevoie de un aparat de recuperare antispasmic, care aduce beneficii importante în demersul recuperării lui.
Lucrările expuse sunt ale unor fotografi amatori, studenți care consideră fotografia sau pictura mai mult decât niște pasiuni: Ciprian Moraru, Dragoș Bota, Andreea Ștefănescu, Georgiana Strugariu, Iriana Adnana, Sîrbu Ioan Alexandru, Dragoș Pleșa, Cosmina Anghelache.

Povești neștiute

Interactiv și cu scop de educare și prevenire, spectacolul este vibrant și dinamic, preluând și adaptând poveștile venite din public la fiecare reprezentație nouă, ceea ce îi oferă un element inovativ, folosind această oportunitate pentru a discuta și a empatiza cu publicul care a trecut prin episoade de ”bullying”.

Școala de fotografie

Școala românească oferă foarte puține oportunități de exprimare artistică elevilor care nu sunt la secțiile de profil. Mai rău, mulți elevi din municipii care nu sunt reședințe de județ nici măcar nu au cum să parcurgă, fără costuri mari, studii liceale în domenii artistice. Școala de fotografie își propune să rezolve această problemă! 20 de elevi din zona Arieș vor avea parte de o instruire profesională de nivel înalt pentru a învață să realizeze fotografii artistice chiar și cu telefonul mobil!

0

Deschide chat-ul
Te putem ajuta cu ceva?
Deschide chatul
Bună,
Dacă ai orice întrebare despre noi, ne poți scrie și pe WhatsApp.